Reglament

Quan i on?

Divendres 06 de desembre de 2024 a les 09h celebrarem la primera edició de la backyard ultra Llagostera.
Tant la sortida com arribada i la zona de descans serà a l’ interior del pavelló polivalent de Llagostera.

Organitza: G.E. Bell Matí

Col.laboració Ajuntament de Llagostera

El reglament d’una Backyard Ultra és bastant senzill:
  1. Cada volta té una llargada de 6,7 quilòmetres.
  2. Perquè aquesta distància? Lazarus volia fer 100 milles (166kms) en 24 hores. (24 voltes)
  3. Cada volta comença exactament una hora després que l’anterior.
  4. S’avisarà als corredors 3, 2 i 1 minut abans de la sortida de la següent volta, mitjançant un xiulet.
  5. Els corredors han d’estar a la zona de sortida quan es doni la sortida de cada volta, sinó seran desqualificats. No s’ acceptaran sortides fora de temps.
  6. Excepte per fer les vostres necessitats, un corredor no pot deixar el recorregut fins que hagi completat la volta.
  7. El número màxim de participants serà de 150.
  8. La data d’obertura de les inscripcions serà el divendres 15 de març a les 09h.
  9. El preu de l’inscripció serà de 25€ i inclou… bossa del corredor, assegurança, avituallament (petitó) que posarem dins del pavelló( fruita, beguda,llaminadures i caldo per a la nit). Recordeu que les curses backyard són en autosufiència, pàrquing per si veniu amb furgo o autocaravana, també tindrem fotógrafs que inmortalitzaràn aquesta cursa, podreu optar a tots els sortejos i premis que hi haurà durant el transcurs de la cursa. Dorsal amb xip, classificacions en viu.
  10. Edad mínima per a participar és de 18 anys, poden participar menors, amb el consentiment dels pares i amb un màxim de 10 voltes.
  11. El lloc de sortida serà al polivalent de Llagostera i la cursa començarà divendres 06 de desembre a les 09h del matí.
  12. No es retornarà EN CAP CAS l’import de l’inscripció, únicament es podrà fer un canvi de nom ( sense càrrec) però no assegurem que poguem canviar les talles del que tindreu a la bossa del corredor.
  13. No estarà permès que cap corredor/a rebi avituallament extern durant el transcurs d’una volta, el pot portar en un cinturó o motxil.leta.
  14. Perquè cada volta compti, haurà de ser completada en menys d’una hora, aquesta norma també inclou la última volta de l’últim corredor en cursa.
  15. No estarà permès l’ús de bastons, ni d’auriculars, ja que es tracta d’una prova del físic contra la ment,
  16. El guanyador/a serà el corredor/a que completi una volta en solitari. Els altres corredors figuraran a la classificació amb les voltes i els kms que hagin realitzat i un DNF (No ha acabat) al final.
  17. Si no hi ha cap corredor/a que sigui capaç de donar una volta més que els altres, la cursa quedarà sense guanyador/a
  18. Una vegada fet el pagament de la inscripció no s’acceptaran devolucions.
  19. El circuit no estarà tancat al públic, podem trobar excursionistes o ciclistes, respectem-los.
  20. Aquestes curses es premia i s’arriba lluny si cadascú porta el ritme que es coneix, per tant, no buscarem ni posarem premis per fer voltes ràpides. Creiem que aquesta filosofia de curses l’hem de mantenir. Això no vol dir que no pogueu haver de recollir algún obsequi que trobeu en el recorregut. JA JA JA
  21. El dorsal a de ser visible i portarà un xip, per tant hi haurà cronometratge oficial.
  22. Els participants es deuen ajuda i ajuda entre ells, es facilitarà el telèfon de contacte per a emergències en el dorsal.
  23. Descàrrec de responsabilitat: els organitzadors declinen tota responsabilitat en cas de fallada física o psicológica, així com en cas de robatori del material dels participants o acompanyants.
  24. Corredor/a que no respecti el medi ambient i llenci plàstics o qualsevol paper serà desqualificat immediatament.
  25. El circuit estarà marcat amb cintes, algunes d’elles reflectants de cara a la nit, i seràn retirades just acabar la cursa, també avisarem amb rètols que estem realitzan una cursa de llarga distància.
  26. Assegurança: l’organització està coberta per una assegurança de responsabilitat civil per a l’organització i els possibles accidents de corredors/es per a contingències en cursa.
  27. Drets d’imatge: qualsevol corredor/a autoritza els organitzadors a utilitzar les imatges fixes o audiovisuals que poguessin aparèixer durant l’esdeveniment o en documents publicitaris o promocionals.
  28. La recollida de dorsals es farà el dijous 5 de desembre de 18h a 20h i el mateix dia de la cursa, el dia 6 a partir de les 07h i fins les 08h30′
  29. Tindrem una zona de pàrquing per a corredors/es, al costat del pavelló, també podreu aparcar la vostra furgoneta o autocaravana la nit anterior.
  30. Guanyador/a i resultats: es donarà els resultats de cada corredor/a en distància recorreguda.
  31. Aquesta prova està registrada en la pàgina oficial de Backyard Ultra, formant part del calendari de curses a nivell mundial.
  32. Els corredors/es declaren conèixer i acceptar aquest reglament, en cas de sorgir alguna situació no reflexada en aquest, prevaldrà el que disposi l’organització.
  33. En cas de cancel.lació de la prova, per motius meteorològics o causes majors, el corredor/a queda automàticament inscrit per a la nova data de la prova.