Inscripcions

Quan i on?

Divendres 06 de desembre de 2024 a les 09h celebrarem la primera edició de la backyard ultra Llagostera.
Tant la sortida com arribada i la zona de descans serà a l’ interior del pavelló polivalent de Llagostera.

Organitza: G.E. Bell Matí

Col.laboració Ajuntament de Llagostera

Les inscripcions per la primera edició de la Backyard Ultra Llagostera s’obriràn el divendres 15 de març a les 09h, per qualsevol dubte que tingueu em podeu enviar un privat a instagram o fer un truc al 636120366.

Cliqueu al següent enllaç per anar al formulari d’inscripció:

https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/back-yard-ultra-llagostera-2024

Tenim també pàgina a Instagram: backyard.llagostera

Preu

El preu d’aquesta cursa serà de 25€, inclou l’assegurança,dorsal amb xip i cursa cronometrada, pantalla amb classificacions actualitzades en temps real, bossa del corredor (manguitos i guants…), molts premis que sortejarem durant la cursa, petit avituallament a l’interior del pavelló, zona de wc, tindrem dutxes al costat del pavelló a 50 metres, pàrquing per als participants i zona per autocaravanes i furgonetes.

No es retornarà en cap cas l’import de l’inscripció, únicament es podrà fer un canvi de nom ( sense càrrec) però no assegurem que poguem canviar les talles dels manguitos i guants.

En el formulari que estem preparant us farem unes quantes preguntes, per poder-vos “mimar” una mica més als corredors/es i famílies i amics que vingueu.

Dissabte a les 14h farem una gran arrossada per a participants, familiars i amics i voluntaris, ja us donarem més informació, en el formulari ho tindreu tot més detallat.

Però ja us podem dir que el preu de l’arrossada serà de 12€.

Pa, arrossada ( fet per el G.E BELL MATÍ uns professionals de la cuina jejeje, aigua, vi i fruita

Intentarem mimar-vos tant com sabem, no tenim gaire ajuda económica, però hi haurà moltes sorpreses, premis i sortejos en el transcurs de la cursa,que serà cronometrada amb xip. Posarem una taula amb una mica d’avituallament… begudes, llaminadures, fruita i caldo durant la nit.

Recordeu també que part dels diners aniràn donats a Oncolliga Girona.

AQUÍ TENIU EL TRACK:  6.702MTS AMB 135+

https://strava.app.link/qqDOm2rh1Gb